Tilbage

Navigator Campus kåret som gazelle

Bostedet Navigator Campus, der er beliggende på Castberggård i Urlev, er blevet kåret som gazellevirksomhed af Børsen.

 

Det er ikke hver dag, der dumper en kåring ind ad brevsprækken. Derfor var der også både overraskelse og glæde at spore blandt de ansatte på Navigator Campus, da det stod klart, at den iøjnefaldende kvadratiske kuvert med guldbogstaverne indeholdt en lykønskning med den nye titel som gazellevirksomhed.

 

Man bliver udnævnt til gazellevirksomhed af Børsen, når man i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og som minimum har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Og det er godt gået af en virksomhed, hvis fineste formål er at skabe trygge rammer med plads til udvikling for bostedets målgrupper, døve og personer med høretab.

 

- Kåringen giver alle ansatte i Navigator Campus et rygstød og er samtidig en bekræftelse af, at vi kan lave godt socialt arbejde og samtidig være en professionel virksomhed med plus på bundlinjen, siger Navigator Campus’ direktør, Holger Jensen.

 

Gazelle-kåringen er en anerkendelse fra Børsen af, at den kårede virksomhed er en del af eliten i dansk erhvervsliv. Der følger blandt andet et diplom med udnævnelsen.

 

Læs mere om Navigator Campus på www.navigator-campus.dk


Drop image here or click to upload