Tilbage

Ny direktør på Castberggård

Solveig Højgaard, som det seneste år har været konstitueret direktør, er nu blevet udnævnt til direktør for Castberggård.

 

Se video med Castberggårds bestyrelsesformand her

 

Efter en længere proces kunne Castberggårds bestyrelsesformand Søren Winkel i dag melde ud, at Solveig Højgaard er Castberggårds nye direktør.

 

- Fra den 1. oktober er samarbejdet med Solveig Højgaard blevet lavet om til en permanent aftale. Vi i bestyrelsen er utrolig glade for, at Solveig har sagt ja, og vi er helt sikre på, at det er den helt rigtige løsning for Castberggårds fremtid, siger bestyrelsesformand Søren Winkel.

 

 Solveig Højgaard er også meget tilfreds med løsningen.

 

 - Det vigtigste for mig at sige er, hvor glad jeg er for, at det nu er blevet en permanent aftale. Jeg har været rigtig glad for at sidde i den her stol det seneste år, og jeg kan ikke se mig selv andre steder. Så for mig er det simpelthen bare en rigtig god dag i dag, forklarer Solveig Højgaard. 

 

 


Drop image here or click to upload