Tilbage

Castberggård modtager miljøpris

Venstre i Hedensted Kommune uddelte deres miljøpris for 31. gang i år. Den går til en person, forening eller virksomhed, der med en miljøskabende udvikling i et af lokalområderne i Hedensted Kommune har gjort en ekstraordinær forskel.

 

Til at uddele prisen var Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. Han fortalte, at det var en særlig glæde for ham at give prisen til Castberggård, fordi de gør en ekstra indsats på mange andre områder ud over miljøet, hvilket han selv havde oplevet, da han besøgte Job- og Udviklingscentret på Castberggård for en måned siden.

 

- Det var derfor er en meget værdig modtager og vinder, der gør en særlig og ekstraordinær forskel, ikke kun for miljøet, men også for nogen af dem her i samfundet, der har store udfordringer. Det skal de også have stor tak for, sagde ministeren i sin tale.

 

Prisen blev givet fordi Castberggård har omlagt deres olie og elforbrug til noget meget miljøvenligt og i dag har 4 store varmepumper og en solcellepark med 1.270 solcellepaneler.

 

Til at modtage prisen var chefforstander fra Castberggård, Erik Kristensen. Han takkede for miljøprisen, og han var stolt over den anerkendelse, der lå bag og han var glad for, at kommunen i sin tid var med på ideen om opførelsen af solcelleparken, så projektet lykkedes.