Tilbage

Vellykket repræsentantskabsmøde

Castberggård afholdte i weekenden deres udskudte repræsentantskabsmøde. Det blev afholdt digitalt via Zoom, og overordnet set blev det et, på alle måder, vellykket møde.
 

- Det var dejligt at mærke opbakningen fra baglandet, udtaler Holger Jensen, Castberggårds adm. direktør, der roser repræsentanterne for et velgennemført møde.  

 

På dagsordenen var bl.a. vedtægtsændringer. For at kunne stemme om dem skulle 2/3 af repræsentantskabet være til stede. Det betød, at der som minimum skulle deltage 32 repræsentanter og med 35 tilmeldte var der nok og vedtægtsændringerne blev stemt igennem.

Som følge af de nye vedtægter vokser Castberggårds bestyrelse og består nu af 9 personer. Høreforeningen har fået en fast plads sammen med DDL, DDU og DDI og derudover er der 5 valgte medlemmer. Nye i bestyrelsen er Birthe A. Pedersen, Maiken Vingum Vestergaard og Kenneth Borg. Andreas Hildrum er valgt til 1. suppleant og 2. suppleant er Niels Henrik M. Hansen. Se alle bestyrelsesmedlemmer her

Holger Jensen byder de nye medlemmer velkommen og samtidig er han glad for, at vedtægtsændringer med vedtaget. – Det bliver spændende med udvidelsen af bestyrelsen. Samtidig vil jeg gerne sende en stor tak til Fritz Larsen, Coilin Jeritslev og Egon Thomsen for deres indsats i bestyrelsen.

 

Den nye bestyrelse har første møde torsdag d. 3. december og vil derefter melde ud, hvordan man har konstitueret sig.  

Bestyrelsesmedlemmer:
Joachim T. Krøyer, udpeget af DDI
Lars Knudsen, udpeget af DDL
Serhat Dogru, udpeget af DDU
Vakant, udpeget af Høreforeningen
Søren Winkel, DDLHenrik Ladekjær, DDL
Birthe A. Pedersen, Døveforeningen af 1866
Kenneth Borg, Tegnbølgen
Maiken Vingum Vestergaard, Horsens Døveforening
Joakim Fruerlund, medarbejderrepræsentant
Andreas Hildrum, 1. suppleant
Niels Henrik M. Hansen, 2. suppleant


Drop image here or click to upload